Novinky

Ubisoft ukončil oficiálně podporu Ghost Recon: Breakpoint, ale to není vše

Po více jak dvou letech od vydání Ghost Recon: Breakpoint Ubisoft oznámil, že končí s podporou této hry. Nadále nebudou vycházet žádné updaty. Bohužel Breakpoint nebyl hráči přijat zrovna vlídně. Nebyla to vyloženě špatná hra, ale své chyby měla. Nicméně dnes Ubisoft oznámil práci na dalším dílu ze série Ghost Recon.

Jak už jsem zmínil, Breakpoint nebyl zrovna moc úspěšnou hrou. Po skvělých Wildlands to byla celkem škoda. Hrál jsem oba díly a sám za sebe mohu říct, že Breakpoint mi moc nesedl. Ať už to bylo tím zvláštním HUBem, kde se zadávaly mise, nebo pustým světem, kde na někoho narazit byl zázrak. Pokud se ovšem nebavíme o nepřátelských jednotkách. Není se tedy moc čemu divit, že to Ubisoft vzdal.

Foto: Wallpaper Cave

Poslední velkou ránu dostal Breakpoint minulý rok v prosinci, kdy Ubisoft spustil iniciativu nazvanou Quartz. Ta do Breakpointu přidala NFT. Tento krok byl přijat velmi vlažně, dalo by se říci, až negativně. Dost vývojářů s tímto krokem nesouhlasilo. Jeden nejmenovaný vývojář řekl pro server Kotaku „Jsou to tři, až čtyři roky práce na zasraným aukčním domě.“

Foto: Wallpaper Cave

Velký úspěch neměl ani Ghost Recon: Frontline, jako samostatný free-to-play projekt. Ten si prošel testováním a hráči si moc nebrali servítky. Hra si zatím prochází jakýmsi resetem.

Foto: Wallpaper Cave

Nyní se ale dozvídáme, že Ubisoft připravuje další pokračování. Projekt nese kódové označení Over. Podle uniklých informací se na projektu pracuje už rok a světlo světa by měl spatřit v průběhu roku 2023. Více zatím nevíme, ale budeme projekt sledovat, abychom vás mohli informovat.

Zdroj
Foto: Wallpaper Cave

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button