NintendoNovinkyPCXbox OneXbox Series X

Citizen Sleeper dorazí letos v květnu. Kreslené sci-fi RPG má něco do sebe

Vývojáři ze studia Jump Over The Age společně s vydavatelem Fellow Traveler odhalili nový trailer na chystané RPG s názvem Citizen Sleeper. Kreslené RPG s tahovými prvky se nám ukáže v plné kráse už 5. května na PC, Nintendo Switch, Xbox One a Xbox Series X/S. Nesmíme ale ani zapomínat na předplatitele služby Xbox Game Pass. Tam se hra objeví v den vydání.

Citizen Sleeper je tahové RPG odehrávající se na vesmírné stanici. Ve svých rukou máte osud postavy s označením Sleeper a musíte se dostat ze spárů zlé korporace, která vás stvořila a nyní vám jde po krku.

Hlavní náplní hry je především interakce s ostatními členy vesmírné stanice. Tak trochu to připomíná Dungeons and Dragons ve sci-fi stylu.

Na vylepšování postavy užijete klasicky strom dovedností a statistiky, které si můžete vylepšovat podle toho, jak jste v průběhu hraní úspěšní. Celá hra je navíc zpracovaná skvělým kresleným stylem, který navíc podtrhuje soundtrack plný syntezátorů od skladatele Amose Roddyho.

Citizen Sleeper by si měl najít cestu ke každému, kdo má rád tahové RPG a nevadí mu rozvíjet především příběh postavy. Nebo jestli tohle není nic pro vás, tak co si raději místo toho uvařit polívku z elfích uší? Kuchařka ze světa Zaklínače vyjde už brzy.

Zdroj
Foto: SteamFoto: IGDB

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button