FilmyNovinkySeriály

Sonic 2 ještě nevyšel a už hlásí pokračování a seriál

Když v roce 2020 vyšel první film se Sonicem, tak jsem byl u vytržení. Jako kdyby přede mnou ožívalo dětství, kdy jsem předstíral že jsem Sonic, běhal po lese a sbíral šišky v domnění, že to jsou prsteny. V nádherné pohádce o super rychlém pubertálním ježkovi,  jehož úhlavním nepřítelem je supergeniální doktor Robotnik (nebo jak rád říkám Vajčák) v podání Jima Carreyho (Lhář,lhář!, Truman Show). Jsem si tak mohl užít pořádnou dávku zábavy a to i přes všechny ty mouchy, který film měl.

Druhý díl se má zaměřit opět na vztah Sonica a Robotnika. Sonic po vítězství nad svým jediným skutečným nepřítelem totiž neví, do čeho investovat svou energii. Takže leze na nervy svému kamarádovi Jamesovi Marsdenovi (Loft, Naši a já) a dělá různé neplechy. Přeci jenom, je to stále puberťák. Jenomže je to Robotnik a ten samozřejmě našel způsob jak se vrátit na Zemi.

Navíc se nevrací sám. Spolu s ním přichází i ježek jménem Knuckles, který na rozdíl od Sonica je velká červená  hromádka vzteku. Včetně toho, že má i Sonicovi podobné schopnosti. Naštěstí i modrý ježek získá spojence a to dvouocasého žlutého lišáka Tailse. Jak dopadne tento souboj geniality, ježků a lišáka? To se dozvíme už 8. dubna 2022, kdy jde Sonic 2 do kin.

Druhý film ještě ani nevyšel a už se pracuje na dalším díle

Slovy generálního ředitele Segy Haruki Satomiho: „ S potěšením oznamujeme, že třetí hraný film Sonica spolu se seriálem pro Paramount+ jsou ve výrobě. Navázali jsme na naše partnerství se společností Paramount a jsme nadšeni, že s nimi můžeme pokračovat v rozšiřování franšízy Ježek Sonic. Rok 2022 se rýsuje jako významný rok pro franšízu s druhým filmem, který bude uveden letos v dubnu a také Sonic Frontiers, velmi očekávaným videoherním titulem, který vyjde o letošních prázdninách. Sonic je milován fanoušky po celém světě již více než 30 let a těšíme se, že jim budeme i nadále přinášet nezapomenutelné okamžiky a zážitky po mnoho příštích let.“

Jednoduše řečeno, rok 2022 má být rokem Sonica. Videohra (které jenom loni vyšly dvě), film a oznámený seriál, to je více než dost. Doufejme, že všechno bude mít kvalitu, kterou si Sonic zaslouží. Přeci jenom, tenhle ježura je se svými fanoušky už skutečně dlouho. Ostatně i ta jeho rodinka má už mnoho členů a čím více jich uvidíme, tím snad lépe.

Zdroj
Foto: Gogambar

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button