FilmyNovinky

Nejnovější Batman dostává rating PG-13

Tak se Edvard konečně dočkal aspoň nějakého ratingu. Nejnovější Batman v podání Roberta Pattinsona (Tenet, Maják) získal označení PG-13. Ve filmu se tak dočkáme vulgární mluvy, drog a násilných scén. Na jednu stranu se tak můžeme obávat, že ve filmu bude daleko méně akčních scén, přeci jenom DC si vždycky zaslouží to Rko. Ostatně příběhy jako Suicide Squad nebo Birds of Prey ukazují, že toho násilí je světě DC dost.

Na stranu druhou se ale tak nejnovější Batman otevírá daleko širšímu publiku, což se mu v době pandemie bude určitě hodit. Navíc oproti ostatním filmům (třeba Morbiuse) to vypadá, že se stále stihne plánovaná premiéra na 4. března 2022. V trailerech zatím můžeme vidět pořádnou jízdu a rozpačitost z obsazení jednoho z nejslavnějších hrdinů světa postupně mizí. No uvidíme jestli se aspoň trošku přiblíží trilogii Temného rytíře. Po všech těch DC neúspěších by to totiž bylo fajn.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button