NovinkySeriály

Lost in Space – Final season. Ztraceni ve vesmíru našli cestu zpět!

Zatímco filmy Netflixu momentálně moc nejdou, seriály naopak sklízí velký úspěch. Jedním z překvapení pro mě je rozhodně Lost in Space, který se inspiroval původním seriálem z 60. let. Daleko známější je však filmová verze z roku 1998, která patří mezi má oblíbená díla. Přes celkem průměrná hodnocení mě dokázal film chytnout za zadek a dodnes si ho rád pustím znovu. Navíc, Joe z Přátel (Matt LeBlanc) jako vesmírný mariňák? Jsem asi jediný, komu do té role neuvěřitelně zapadl. Později jsem narazil na seriál Lost in Space na Netflixu a samozřejmě se do něj ihned pustil. Poutavý příběh, zajímavé dějové zvraty a minimum klišé! V momentě, kdy Netflix oznámil další pokračování, jsem málem proskočil stropem z čiré radosti.

Radost mi udělalo nejen pokračování, ale i ta informace, že se jedná o závěrečnou sérii. Rozhodně lepší skončit v nejlepším povedeným koncem, než ždímat ze seriálu děj a prakticky ho tak zničit. Rodince Robinsonů se také nedějí zrovna dobré věci. Nevěřím, že by neustálá konfrontace s dalším a dalším nebezpečím nestála rodinku nakonec zdraví rozum. Producent Zack Estrin sice od začátku plánuje Lost in Space jako “trilogii”, ale znáte to, vůně peněz dokáže změnit každé plány.

Na co se tedy můžeme těšit? Jak už ze dvou uvedených sérií můžeme vědět, rodinka Robinsonů patří mezi skupinu specialistů, která má za úkol kolonizovat nové světy. Samozřejmě žádný plán nepřežije první krok. Rodinku tak stíhá patálie za katastrofou, až se nedobrovolně rozdělí na dvě části. Ve třetí sezoně samozřejmě uvidíme další posun v příběhu. První a nejspíš i hlavní problematika bude opětovné spojení rodiny. Následovat by mělo grandiózní finále a závěr celého seriálu. Pokračování bude na Netflixu dostupné 1. prosince ještě tohoto roku. Těšíte se? Já už se rozhodně nemůžu dočkat!

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button