NovinkyPC

Hackovat se nevyplatí. Společnost Ring-1 čelí žalobě

Kdo by to neznal. Doby, kdy jsme mohli beztrestně používat hacky jako třeba IDDQD nebo HESOYAM, jsou dávno pryč. Nebo alespoň ve světě multiplayeru je toto zcela nepřípustné. Společnost Ring-1, která prodávala hacky pro hry Destiny 2 a Rainbow Six: Siege, čelí žalobě dvou gigantů – Ubisoftu a Bungie. Žaloba byla podána v Kalifornii a bude mít ještě nejspíš zajímavou dohru.

Podvody s cheaty za pár šušňů se společnosti Ring-1 pěkně vymstí

Ring-1 prodává cheaty v balíčku za 25 euro týdně. Do hry Rainbow Six: Siege můžete dostat aimbot, konfigurovatelné nástroje ESP pro zobrazení zdraví a vzdálenosti ostatních hráčů, možnosti změny míření a zpětného rázu zbraně, hardwarový ID spoofer, aby hráči nedostali ban (nebo pokud již byli dříve banováni, mohou to obejít) a „dlouhý nůž“, aby pobodali lidi na druhé straně mapy.

Balíček pro hru Destiny 2 za 30 euro týdně obsahoval také aimbot, nekonečnou munici nebo ESP a HWID spooferu. Podobné akce společnost nabízela také pro hry Rust, Apex Legends, Call of Duty, Escape from Tarkov, Hunt: Showdown, Dead by Daylight, PUBG a další.

Žaloba také obviňuje provinilce z porušení ochranné známky. Není známá přesně částka, kterou společnosti Ubisoft a Bungie požadují, ale může jít až o miliony dolarů.

Cheaty jsou dlouhodobým problémem online hraní a setkáváme se s tím poměrně často. Sám si pamatuju, jaké to bylo hrát CoD: Modern Warfare proti hráči, který používal cheaty. Nic příjemného, když si hru chcete užít.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button