NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Mortal Shell dostane nové rozšíření. A to už za chvíli

Hra Mortal Shell od vývojářského studia Cold Symmetry dostane už 18. srpna rozšíření s podtitulem The Virtuous Cycle. Bude se jednat o roguelike režim. V traileru k rozšíření se podíváme na nové funkce, které si pro nás vývojáři připravili. Hru si můžeme zahrát na Xbox Series X | S, Xbox One, PS5, PS4 a PC přes Steam, Epic Games Store a GOG.com a bude stát 7,99 $/6,99 EUR/6,99 GBP.

Rozšíření Mortal Shell dostane více než 100 nových schopností a dost nových nepřátel

Trailer je nabitý akcí a je radost na něj koukat. Velkou výhodou vašeho bojovníka je, že nejste z masa a kostí. Obýváte pouze brnění jako nějakou schránku, a tím pádem není vůbec snadné vás zabít. A když jo, tak si prostě vlezete jinam. Každé to brnění navíc využívá jiný styl boje, takže bude zcela na vás čemu dáte přednost.

Novinkou v tomto rozšíření je, že dostanete k dispozici i schránku svého bývalého učitele Haderna. A k němu na vás čeká jako bonus ještě hybridní zbraň Axetana. Už z názvu je patrné o co asi půjde. Je to mix mezi obouruční sekerou a dvojicí katan. K tomu je samozřejmě rozšířen i strom dovedností. DLC The Virtuous Cycle zasáhne svým způsobem i do základní hry, takže určitě doporučuji si hru zahrát pěkně od začátku a vychutnat si ji i s novým obsahem znovu.

A po boji si na oslavu můžete zabrnkat na novou loutnu, za kterou by se nemusel stydět kdejaký rockový kytarista. Byla by docela sranda vidět Anguse Younga jak s ní provádí svojí slavnou kachní chůzi.

Hráči, kteří si pamatují ještě původní konzole typu NES a další, budou určitě jásat. Vzpomínáte na ikonickou hru Contra? Tak mám pro vás super zprávu. Contra Returns, která obsahuje více než 200 levelů so dostala i na Android a iOS. A to už právě nyní. Tak kde to vázne?

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button