NovinkyPC

Company of Heroes 3 je na cestě

Už je to tak. Třetí díl Company of Heroes 3 dorazí na PC už v roce 2022. Společnosti Relic Entertainment a Sega oznámily dlouho očekávané pokračování 3D strategie v reálném čase. Těžko uvěřit, že na třetí díl jsme čekali dlouhých osm let. Relic Enterteinment prozradilo, co se bude ve třetím díle odehrávat a co všechno bude hra obsahovat.

Company of Heroes 3 se zaměří na okolí Středozemního moře

Příběh se bude odehrávat v okolí Středozemního moře. Velký důraz bude kladen především na Severní Afriku a Itálii. Hra slibuje návrat k originálnímu stylu hry, který známe z prvního dílu, ale určitě uvítáte nové možnosti, jak ovládat své jednotky na bitevním poli co možná nejefektivněji. Jednou z novinek je tlačítko taktické pauzy, při které hráč dostane možnost koordinovat všechny své útoky současně a díky tomu tak využít veškerý potenciál, který jeho jednotka zrovna nabízí. Jak asi tušíte, tak tato funkce nebude povolena v multiplayeru.

Ve hře se dočkáme klasických cílů kampaní, jako je odříznutí nepřítele od zásob nebo zabrání území a jeho následné bránění. Ale co vypadá jako totální herní orgasmus, je za mě jednoznačně bombardování nepřátelského území pomocí námořnictva ze zálivu. Samotná kampaň se zaměří na konkrétní příběh, který se bude točit kolem zatím neznámých postav.

Velký důraz se klade hlavně na pohyb pěchoty. K těžké technice se hráči dostanou až v průběhu hry. Tento aspekt si vývojáři vzali k srdci po zpětné vazbě hráčů z předchozího dílu. A nesmím zapomenout na velice drsné podnebí severní Afriky. Sucho, písek i slunce jednotkám vojáků rozhodně ztrpčí život. Ve hře nestačí jen klikat a vydávat rozkazy. Morálka i strach zde hrají velice důležitou roli. Ale dá se jich i naplno využít. Nepřítel těmto vlivům totiž podléhá taky. Takže strategie se vším všudy.

Datum vydání zatím nebylo zvěřejněno, ale šušká se něco o druhé polovině roku 2022. Ale do té doby nám společnost Relic určitě prozradí pár dalších detailů. Jeden velký tahák bych pro vás měl už teď. Hra bude mít nejen české rozhraní, ale i titulky.

Company of Heroes 3 máme za sebou. A co si třeba přečíst novinky o chystané závodní hře Forza Horizon5?

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button