NintendoNovinkyPCPS4Xbox One

King’s Bounty II – Jak zní Nostria?

Společnosti 1C Entertainment a Prime Matter s hrdostí odhalily Greflet’s Song, první kousek z oficiálního soundtracku ke hře King’s Bounty II, a daly tak hráčům možnost ochutnat, jaká hudba je v Nostrii čeká. Skladbu složil oceňovaný hudební skladatel a producent Raney Shockne. Ten sídlí v Los Angeles a napsal a produkoval hudbu pro hvězdy jako je Pitbull, Giorgio Moroder, Britney Spears, Foxes, Matthew Koma, a pro víc jak 30 filmů a 100 televizních pořadů. Herním fanouškům je ale také známý z Dragon Age: Inquisition, částí hudby pro Cyberpunk 2077, Star Wars Battlefront II, Tron RUN/r a The Sims.

Greflet’s Song pak předvádí uznávaná ruská hudebnice a hvězda Youtube Alina Gingertail, která je známá díky svým coverům písní z her a filmů a její tvorbu sleduje víc jak 1,3 milionu fanoušků.

„Jsem z této spolupráce nadšená, již několik let dělám předělávky různých písní z her a filmů a nyní nastal ten okamžik, kdy mohu předvést originální píseň pro hru King’s Bounty, vytvořenou slavným hudebním skladatelem a producentem Raney Shocknem,“ řekla Alina Gingertail. „Nemohu se dočkat, až vám odhalíme všechny naše písně, zahraji si hru a budu se toulat po Nostrii. Slyšela jsem, že svět je ve hře opravdu velký s epickým příběhem a taktickými bitvami… Ale prozatím si poslechněte naši píseň. Pro Nostrii!“ Alina Gingertail

King’s Bounty bude k dostání 24. srpna 2021 pro Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch a PC.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button