NovinkyPS4PS5

PlayStation Now obdrželo další velké kousky

Během začátku letošního roku už jsme párkrát informovali, že obdoba microsoftího GamePassu, PlayStation Now, obdrželo do své knihovny pár obrovských jmen. Jak se zdá, Sony pokračuje v masivní podpoře svého herního passu, a proto do téhle služby přidává další obrovské tituly. Tento měsíc to zatím vypadá na ten největší přídavek vůbec. Dočkáme se už i v České republice?

PlayStation Now vítá Red Dead Redemption 2

A když říkáme pořádný přídavek, tak to myslíme vážně. V červenci se do knihovny služby PlayStation přidává například Nioh 2, Olympic Games Tokyo 2020 nebo Nascar Heat 5. To nejsou takové pecky, říkáte? No dobře, a co kdybychom vám řekli, že od července si mohou hráči v rámci této služby (tam kde je dostupná) zahrát hry jako God of War (2018) nebo Red Dead Redemption 2? To už je jiný kalibr, což? Po těchto oznámeních nás ještě citelněji zasahuje fakt, že služba PlayStation Now v Česku dostupná prozatím není.

Přidané hry ale nejsou napořád

Skutečnost, kterou musíme dodat je, že ty největší hry, které se momentálně stávají součástí téhle subscription služby, nebudou v nabídce navždy. Takový Judgement bude dostupný pouze do 4. října 2021. Red Dead Redemption 2 je na tom o trošičku lépe. Tuhle hru si budou moci předplatitelé zahrát až do 1. listopadu 2021. Z tohoto pohledu je to opravdu kratičká doba na odehrání pár takových her, když samotné RDR 2 vám dokáže s klidem zabrat celé prázdniny. Pořád tady je stejná otázka: dokáže vůbec Sony nějakým způsobem konkurovat službám GamePassu? Je tohle vůbec nějaká odpověď na masivní službu, se kterou Microsoft prozatím vyhrál při launchi nových konzolí? Pro nás v České republice opravdu těžké soudit. Pokud se tahle služba vůbec někdy dostane i k nám, budeme mít posouzení maličko snazší. Pro teď si můžeme nechat zajít chuť.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button