NovinkyPCPS5Xbox Series X

Space Punks. Šílená hra od tvůrců série Shadow Warrior

Loňský i letošní rok je pěkně šílený. A aby toho nebylo málo, tak studio Flying Wild Hog nám ještě přidá. Na obzoru je vesmírná střílečka z pohledu ptačí perspektivy s názvem Space Punks. Hra přejde do předběžného přístupu na PC už 14. července. Věřejně dostupná beta verze je naplánovaná letos v zimě a příští rok hra bude k dispozici na PC i na konzole PS5 a Xbox Series X/S.

Space Punks v kooperaci? No problem

Hra je bláznivou kombinací Diabla a Borderlands. Takže své fanoušky si jistě najde. Obzvlášť, když se tým skládá z takových elit jako je třeba vesmírny frája s rotačním kulometem nebo hláškující fialový divočák. Parta složená z vesmírných outsiderů putuje napříč galaxií pro peníze, slávu a samozřejmě i nějaký ten vzácný proviant. Ale na cestě potká dost cílů k odprásknutí. Což vůbec nevadí, protože nemají problém za sebou nechat pěknej binec korunovaný hromadou mrtvol.

Hru bude možné hrát v kooperaci až čtyř hráčů a každý hrdina má svoje vlastní unikátní schopnosti a perky. O vydání hry se bude starat společnost JAGEX, která se postarala i o hru Runescape.

Takže pokud máte rádi bláznivé hry, u kterých si užíváte akci ve stylu Rambo, tak tohle bude pro vás to pravé. Odběr novinek o celé akci vám zajistí, že budete o hře vědět vše hned z první ruky. Stačí se registrovat.

Ale něco podobného si můžete vyzkoušet i ve staré dobré klasice, která se k nám vrací. Kdo z vás si někdy vzpomene na klasiku z osmdesátých let? Contra se opět hlásí o slovo.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button