MobileNovinkyPC

Hearthstone dostává novou expanzi. United in Stormwind

Svět Warcraftu je světovým fenoménem. To nemůže nikdo popřít. Máme počítačové hry, deskové hry, karetní hry, knihy a také film. Jednou ze stálic je online karetní hra Hearthstone od společnosti Blizzard Entertainment. Hearthstone je tu s námi od roku 2014 a pořád se těší dost velké oblibě fanoušků. Velkou výhodou je, že se dá hrát i na mobilních zařízeních. A brzy se opět rozšíří.

Hearthstone: United in Stormwind

Expanze bude zahrnovat především 135 nových karet, které budou mít hráči k dispozici. Dalším velkým přínosem budou karty s nápisem Tradeable. Ty budou možné zahrát klasicky, nebo za nízkou cenu 1 many je vyměnit za jinou kartu v balíčku.

Celkově bude rozšířené především na obchod. Stormwind je město obchodníků a hlavním centrem Aliance. A stejné to bude i zde. Můžete si vylepšit výbavu, mounta nebo i zahájit nový Questline. Stormwind je totiž plný nebezpečí, které není na první pohled vidět. Takže bude zcela na vás město znova očistit.

Kromě nového vybavení můžete naučit i nové dovednosti a ty samozřejmě přináší i vhodné nástroje. Ty se pak dají využít v boji se speciálními vlastnostmi.

Toto všechno a mnohem víc si můžete užít v rozšíření United in Stormwind, které celosvětově vyjde už 3. srpna. Ale samozřejmě je možný i předprodej, který má také své výhody jako třeba zlaté legendární karty nebo vylepšení pro battlegrounds. Jestli vás to navnadilo tak stačí kliknout sem.

Blizzard rozhodně nelení. Ale co takový BioWare? Už víte o všech novinkách se na nás valí? Jestli ne, tak mrkněte.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button