NintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

MAGlajz – týden #26

Vítáme vás u dalšího týdenního přehledu MAGlajz. Už jsme na číslovce 26 což znamená, že jsme přesně v půlce tohoto roku. Kdo by to čekal, že když jsme s tímto konceptem přišli, dokáže si najít tolik fanoušků a vytvoříme celých 26 dílů. Dnes se podíváme na některé trailery, které jsme dostali během posledního týdne a taky na články, které jsme během týdne vydali a rozhodně by vám neměly ujít!

Kojima a Microsoft pravděpodobně spojí síly

Když v roce 2019 vyšel Death Stranding, pořádně rozdělil hráčskou komunitu. To jsme ale nevěděli co nás teprve čeká během roku 2020. Kojima ale stále platí za velice kvalitního tvůrce a tak není divu, že si Sony studio chtělo jeho služby ponechat exkluzivně. No jak se zdá, vypadá to, že Kodžimbo nám trošku koketuje s Microsoftem a jeho nejnovější projekt, který by měl být právě ve vývoji, vyjde i pro zelenou část konzolového světa. Co byste říkali vy na spojení Kojima + Microsoft?

Zopakujte si Eternal zážitek i na PS5

DOOM Eternal nám finálně uzavřel celou ságu Doom Slayera. Došli jsme na konec příběhu a vše skončilo..sladce? No protože hráči si prozatím mohli toto velkolepé finále užít pouze na starých konzolích, chytli se v Bethesdě za nos a přichystali nám oficiální trailer, který představuje DOOM Eternal pro konzole PlayStation 5 i Xbox Series X. To znamená upgradovaná grafika, Ray Tracing i performance mode. To vše na nových konzolích už teď!

GreedFall obdržel Gold Edici

Jestliže vám unikl tenhle menší RPG projekt tak vám určitě doporučuji vyzkoušet a zahrát. GreedFall je malé RPG, které ale sází na poctivé prvky a mechaniky žánru a nabízí výborně napsaný příběh, rozsáhlý svět a zajímavý kombat systém. Přes množství úspěchů, které hra zaznamenala jsme se tak dostali až ke Gold Edici. Ta obsahuje základní hru i její rozšíření De Vespe Conspiracy a přivádí hru pro všechny současné konzole i PC.

Četli jste naší recenzi na Chivalry II? | Gamesmag recenze

Středověká mlátička Chivalry II nám konečně vyšla. Dlouho očekávaný multiplayerový zážitek nabízí pohled na krvavé bitky během válek ve středověku. Společně s nádhernou grafikou to je hra, kterou si nemůže jeden fanoušek středověku nechat ujít. V Gamesmag redakci jsme se na hru podívali trošku blíže a přinesli komplexní recenzi. Jak hra obstála?

https://gamesmag.cz/chivalry-2-povedena-adaptace-ci-spatny-klon-recenze/

Cyberpunk 2077 se lepší každým dnem

Nemůžeme si nechat ujít možnost zmínit nejkontroverznější hru loňského roku – Cyberpunk 2077. To ale neznamená, že jdeme jenom házet špínu. V CD Projekt Red plní sliby a pilně na hře makají den co den. A tak se stalo, že vydali oficiální prohlášení, jak jsou se současným technickým stavem hry spokojeni. Pokud tedy stále váháte nad koupí, může to být právě ideální čas. Hra se dokonce vrátila na PS Store.

https://gamesmag.cz/technicky-stav-cyberpunk-2077-se-lepsi/
https://gamesmag.cz/kdo-driv-prijde-ten-driv-graficka-karta/

A jsme na konci dalšího dílu. Uznávám byl trošku netradiční ale občas není na škodu poměnit zaběhlé způsoby. Zajímá nás jak trávíte léto v herním světě vy? Ty největší pecky máme klasicky plánovány na podzim letošního roku a přes léto to bývá okurková sezóna. Máte nějaké tradiční hry, které si každým rokem opakujete? Nebo doháníte resty z herních knihoven? Dejte nám vědět a díky za přízeň!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button