MobileNovinkyOldschoolTéma dne

Contra se vrací! Registruj se ještě dnes!

Návrat obrovské legendy je tady! Že vám název Contra nic neříká? No aby ano, když se jedná o hru z roku 1987! Kdo z nás byl tehdy na světě? Ale nemusíte zoufat. KONAMI se totiž rozhodlo oživit tuhle legendární 2D plošinovku a přenést ji z původních herních automatů až do vaší kapsy! A to doslova. Contra se totiž nechystá ani na PC ani konzole. Bude to čistě mobilní záležitost.

Návrat legendy aneb Contra na mobily

Abychom se nějak uvedli do děje, v tehdejších dobách byly automaty na veřejně přístupných místech (ne, doma fakt ne) a tam jste chodili, házeli do nich těžce vydřené kapesné, abyste si na pár minut zahráli pixelové 2D skákačky. Můžete z nich znát i hry jako Metal Slug nebo Street Fighter. Contra patří mezi ty největší legendy těchto herních automatů. Ale protože herní automaty nebyly úplně ta nejlepší volba, v roce 1988 se Contra dostala i na NES konzole a mohl si ji tak zahrát úplně každý doma. Pořádný retro, což?

Registrace spuštěny! Už jste tam?

Extrémně promakaný trailer na znovuzrození legendy nám taky ale uvádí důležité novinky. Především byla spuštěna předregistrace ke vstupu do hry. Hra je plánována na mobilní zařízení Android i iOS. A co že vlastně nová Contra přinese? Tak především klasický side-scrolling gameplay, hru dvou hráčů, HD rozlišení a 3D modely hlavních charakterů Billa Rizera a Lance Beana. Nebudou chybět ani bossfighty nebo legendární soundtrack. Jestli máte zájem, registrovat se můžete zde nebo zde. Hráli jste některý díl hry Contra? Později na PS3 či původní na NES? A chystáte se zahrát tuto obnovenou sérii alespoň na mobilech?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button