AnimeNovinky

Anime Chainsaw Man bude ještě brutálnější než manga

Oblíbená manga Chainsaw Man se konečně dočká svého animovaného zpracování. Toho se ujme dnes už věhlasné studio Mappa, takže fanoušci předem očekávají obrovskou kvalitu animace i zpracování. A mohu vás ubezpečit, že ve chvíli, kdy uvidíte trailer, nebudete mít o čem pochybovat, ani se čeho bát. Tahle šílenost si jisto jistě získá velkou skupinu fanoušků.

Chainsaw Man je akční komediálně-hororový fantasy seriál s šónen prvky. Manga vychází teprve od prosince 2018 a od té doby se jí prodalo již více než 11 milionů kusů, není tak divu, že se dočkáme i animované adaptace.

A jelikož se během těch tří let manga moc daleko nedostala, pokusím se vám to tu moc nespoilerovat. Příběh se odehrává v roce 1997, ale trochu jiném, než tom našem. Sovětský svaz totiž stále existuje a kupříkladu samotný holokaust se povedlo z historie vymazat. Aby ale nebylo těch rozdílů zrovna málo, začali se v něm z lidských obav vytvářet i démoni. Ti dokáží obývat lidské tělo a získat tak i vzpomínky daného člověka.

Hlavní postavou příběhu je Denji. Chudý mladík, který by pro peníze udělal cokoliv – třeba i lovil démony spolu se svým psím démonickým stvořením Pochitou. Je to vlastně mladík, jenž nemá žádné velké sny, pouze se snaží vyhrabat z hory dluhů. Jeho život se má však brzy úplně změnit. Zradí ho totiž někdo, komu naprosto důvěřuje a tak se z Denjiho stane úplně nový muž – Chainsaw Man! A pokud chcete vědět víc, mrkněte na trailer, nebudete litovat!

https://www.youtube.com/watch?v=Ov89e2d91vM

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button