NintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Je k dispozici update pro Doom Eternal na PS 5 a Xbox Series X/S

Dobrá zpráva pro majitele konzolí nové generace: byl vydán update, po kterém si můžete užít krvavou řežbu Doom Eternal v režimu 4K/60 FPS, 120 FPS a s ray tracingem. Nejnovější aktualizace přidává podporu pro Xbox Series X/S a PlayStation 5. Zkrátka nepřijdou ani uživatelé PC, ale tam to bude chtít hodně nadupaný hardware.

Doom Eternal nabízí tři režimy

V novém update hráči dostanou k dospizici tři režimy – Performance, Balanced a Ray tracing. Zároveň se dočkáme i podpory Ray Tracing pro PC. Xbox Series X a PS5 jsou schopné spustit hru na 120 FPS v režimu výkonu, ačkoli první nabízí rozlišení 1800p, zatímco druhý je na 1584p. Vše ostatní je do určité míry podobné od 2160p/60 FPS na režim Balanced po 1800p/60 FPS s ray tracingem. Pouze hráči na Xbox Series X si ray tracing neužijí. Na těchto konzolích budou pouze režimy 1080p/120 FPS a 1440/60 FPS.

Hráči na PC si ray tracing užijou pouze, pokud je jejich GPU kompatibilní. Všechny režimy však používají změnu měřítka dynamického rozlišení. Takže můžeme sledovat, jak nejlepší hardware měří rozlišení a výkon snímkovací frekvence a následkem toho vyhodnotí ten nejlepší pro vaše zařízení.

Tady se můžete podívat, jak vypadá Doom Eternal na Xbox Series X.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button