NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Farming Simulator 22 láká na pořádnou dřinu

Simulátory různých prací a činností jsou v herním světě čím dál tím oblíbenější. Asi nejznámějším zástupcem ze všech je český Euro Truck Simulátor, avšak pro vášnivé milovníky jiných prací a činností je tady obrovská spousta dalších her. Farming Simulator má na trhu své zastoupení už pěknou řádku let. I z toho důvodu se v letošním roce dočkáme dalšího pokračování simulace farmářského života. A dokonce s českým zastoupením.

Farming Simulator 22 se ukazuje v tom nejlepším světle

Farming Simulator 22 byl představen prostřednictvím cinematic traileru, tudíž nelze říct mnoho o tom, jak bude hra vypadat nebo jak se bude hrát. Víme ale, že se hra jeví jako skutečný simulátor farmaření a rozhodně to nebude žádná procházka růžovou zahradou. A pokud jste měli někdy šanci hrát nějaký z předchozích dílů, víte, že dokázat udržet v chodu alespoň jedno pole, správně zasít, postarat se o růst, sklidit a ještě z toho profitovat, to je skutečně práce tak pro dva hráče, ne-li víc. Naštěstí v tomto Farming Simulator vždy exceloval a doufejme, že multiplayerové hraní si ponechá i do nového dílu.

Na titulce Zetor!

Při vydání nového dílu Farming Simulator 22 se můžeme pyšnit i českou stopou! Titulní stranu přebalu totiž zaujímá český stroj Zetor! To jsou ty zlaté české ručičky! Hra vyjde 22. listopadu 2021 a už nyní si můžete předobjednat hru ve standardní, nebo sběratelské edici. Farming Simulator 22 vyjde pro všechny konzole současné generace i next-gen a PC. Chystáte si zakoupit další díl Farming Simulátoru? Patříte mezi tuto komunitu hráčů, nebo vás tyto typy her míjejí obloukem? Dejte nám vědět.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button