aniMAGAnimeFilmyNovinkyTéma dne

aniMAG #11 – Beastars se vrací, Boku no hero dráždí hudbou

V jedenáctém vydání naší rubriky jménem aniMAG. Vzhledem k tomu, že svět anime je obrovský a novinek stále přibývá, vybereme pro vás každý týden ty nejžhavější a připravíme vám je na jednu rychlou přehlídku. Čeká vás přehled nejen samotných anime, ale i nějakých novinek ze světa mangy či her. Takže se pohodlně usaďte a připravte se, ať už koukáte u jídla, nebo během svojí chvilky odpočinku. AniMAG #11 je totiž jako vždy plný zajímavostí.

Beastars se vrátí už 15. července

Netflixovské anime Beastars založené na manze od Paru Itagaki se na Netflix vrátí už příští měsíc. Fanoušci se tak mohou těšit na pokračování toho romantického drama ze zvířecího světa, ve kterém jsou někteří masožravci a jiní býložravci.

Do Edens Zero přichází další postava

Dabérka  Yukiyo Fujii ztvární novou postavu do anime Edens Zero, sestru Ivry. Je lehce překvapující, jak velký úspěch seriál slaví, protože se stále jedná o jednoduchou kopii Fairy Tail, ale kdo by se také divil, když mají oba toho samého autora. Ivry se v anime objeví už 19. června 2021.

Ultraman se vrací v nabušeném traileru

Před 30 miliony let byl svět pohlcen děsivou temnotou. Ale ta temnota byla zapečetěna hluboko ve vesmíru Obřím světlem, jeho síla zničena. Obr Světla poté usnul v rudé hvězdě a zapomněl na čas. Lidstvo spěchá, shromažďuje tým odborníků zvaný GUTS-Select a připravuje se ve velkém kolonizovat Mars. Jednoho dne ale mír končí a temnota se vrací. Obr Světla se tak také probudil a jeho jméno je Ultraman Trigger.“ Takhle zní oficiální popis série a nejsme z ní o moc moudřejší, než vy.

Přichází šílené anime D_CIDE TRAUMEREI THE ANIMATION

Realita není někdy taková, jak se zdá. Ostatně přesně na to se zaměří D_CIDE TRAUMEREI THE ANIMATION. Na přípravě toho anime se podílí hned několik studií, např. Sumzap Inc., Drecom Co. Ltd a Bushiroad. Příběh se odehrává v Shibuye a sleduje Ryuhei Odu, studenta druhého ročníku střední školy, který je fanouškem kickboxu. Jednoho dne jej ale uštknulo zvláštní stvoření a on najednou vidí i jinou realitu.

Mother of Goddess’ Dormitory bude mít 3 různé verze

Adaptace mangy Mother of Goddess’ Dormitory vyjde ve třech verzích. Je to z důvodu erotiky, o kterou v celém anime není nouze. Příběh je o dvanácti letém chlapci Koushim Nagumem, kterého se ujme matrona ženské koleje. Jak taková věc asi může dopadnout? No, doufejme, že ne podobně jako Redo Healer (o něm více najdete zde).

My Hero Academia World Heroes’ Mission provokuje fanoušky

Oficiální premiéra filmu je už 6. srpna 2021 a fanoušci začínají být čím dál natěšenější. O to je zajímavější, že nový trailer škádlí své fanoušky ústřední J-rockovou melodií jejímž ústředním tématem je empatie. Navíc na oficiálním webových stránkách filmu bylo také oznámeno, že první milion diváků, kteří se zúčastní premiéry filmu od 6. srpna v Japonsku, obdrží exkluzivní bonusovou brožuru s krátkou mangou a obálkou od autora.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button