MMO NovinkyNovinky

MMO Novinky #18 – Odkrývání minulosti

I tento týden vám přinášíme MMO Novinky #18. Co nového nás čeká ve světech MMO? Guild Wars 2 stále pokračují v znovuprožívání 2. sezóny Living World. Nevewinter slaví narozeniny. Runescape přichází s novou kapitolou v Elder God Wars. A WoW očekává nový update. Tentokrát se zaměříme hodně na minulost a její dopad na přítomnost. Tak vzhůru do toho.

Guild Wars 2

I tento týden ArenaNet pokračuje v uvolňování epizod 2. sezóny Living World, jako přípravu na expanzi End of Dragons. Tentokrát nás čekají Seeds of Truth a Point of No Return. V Seeds of Truth pátráme po důvodech Caithina náhlého zmizení s Glintiným vejcem. Její čin může mít dalekosáhle následky pro Tyrii a odpověď leží ukrytá hluboko mezi jejími četnými tajemstvími. Point of No Return je poslední epizodou této sezóny a slouží jako úvod do expanze Hearth of Thorns. Spojenci chystají útok na Mordremotha, ale stále chybí klíčová informace uložená hluboko Caithině paměti. Sice nám tento týden končí 2. sezóna, ale nezoufejte, od příštího týden budeme mít možnost znovu prožít události sezóny třetí. Je na co se těšit.

Neverwinter

Neverwinter slaví 8. narozeniny a jako každý rok na oslavu uspořádá Protector’s Jubilee. Je to zároveň i každoroční oslava města a odolnosti jeho obyvatelstva. Akce odstartuje 17. června a trvá až do 24. června. Hráči mohou získat odměny z minulých ročníků a samozřejmě budou k dispozici i nějaké nové jak nové módní doplňky či mazlíčci a samozřejmě zbraně. Plný výčet událostí i odměn naleznete na oficiálních stránkách.

Runescape

Runescape přichází s novým questem v Elder God Wars linii City of Senntisten. Stará známa Azzanadra tajně financuje vykopávky legendárního města Senntisten. Dlouho ztracené místo moci může mít zásadní roli v nadcházející válce. Ale jak už to bývá, nebezpečí číhá v temnotách a přivést město zpátky k životu nebude lehké. Abyste mohli začít tenhle quest musíte mít 75 Slayer, 74 Archaeology a 74 Magic. Kromě toho je ještě potřeba mít dokončený quest Azzanadra’s Quest a Battle of the Monolith. A nezapomeňte: 17. června se spouští mobilní Runescape.

World of Warcraft

WoW obdrží update 9.1 Chains of Domination, který přináší novou zónu, novou frakci a nové aktivity. Novou zónou bude Korthia, dlouho ztracená část Shadowlands, kterou Jailer lokalizoval a přitáhl. A tady se spojíte s covennanty proti Žalářníkovi, abyste odhalili, co přesně hledá v těchto zapomenutých končinách. Update přináší i novou aktivitu Covenant Assault, spojte se s Covenantem vlastního výběru proti monstrozitám obývajícím Maw. Událost se bude konat dvakrát týdně a vést ji bude vždy jeden Covenant s dalším jako podporou. Účast vám přinese reputační body u obou zúčastněných frakcí. Update toho samozřejmě přináší ještě víc a přesný popis naleznete na oficiálních stránkách.

To byly MMO Novinky #18, jejichž leitmotivem bylo odkrývání minulosti. Takže pokud v sobě máte aspoň miniaturního archeologa, vydejte se odkrývat minulost do MMO světů.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button