FilmyNovinky

Příšerky s.r.o. se v dalším filmu vrací do práce

Pamatujete si na legendárního Mikea Wazowského? Jednookou zelenou obludku, která stále doufá, že je děsivá, a jeho kámoše Sulleyho Sullivana (podobnost s kapitánem Sullym čistě náhodná), který je takový velký roztomilý plyšák, ale zároveň ten nejlepší strašák na světě? Já doufám, že ano, protože tato dvojice od Pixaru byla tak populární, že se po letech dočkala i svého prequelu.

No a nyní se dočkáme dalšího pokračování. Konkrétně se dozvíme, co všechno se událo po událostech prvního dílu, na konci kterého (pokud si vzpomínáte) se zásadně změnily podmínky strašení. Ono totiž strašení dětí sice přinese elektrickou energii, ale dětský smích jí vydělá několikanásobně více.

Nyní se Sulley a Mike dostávají do vedoucí pozice své slavné Monsters, Inc. firmy a místo strašáků hledají komedianty. Jedna příšera, která se jim přihlásí, jaksi nechápe, proč děti baví a nestarší – vždyť jsou to přeci příšerky. A nás tak doufejme čeká další geniální jízda ve světě monster monster. Já už se osobně nemůžu dočkat, protože Čiči a Boo je dvojice mého dětství. Tak třeba se objeví i ona.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button