DeskovkyNovinky

Posledních 10 dní na získání The Witcher: Old World z Kickstarteru

Kampaň na deskovou hru The Witcher: Old World vrcholí (více jsme vám o ní napsali zde). Máte tak posledních 10 dní, abyste si její verzi zajistili v předstihu. Kromě toho, že bude hra přeložena do češtiny (což je prostě super), je také možné kromě standardní hry získat i Deluxe Edici. Standardní stojí krásných 70 Euro (1820 Kč) a ke hře získáte i nějaké ty bonusy. Deluxe Edice už stojí 125 Euro (3250 Kč), ale získáte všechny možné odemknuté charaktery.

Bohužel, v ceně je jenom podpora a obsah, takže dopravu si budete muset zaplatit sami! Hra slibuje zážitek na 90–150 minut a je doporučená hráčům od 14 let. Pokud si ji budete chtít zahrát, můžete hrát sami, nebo až v 5 hráčích. Pokud se podíváte na stránku hry a pořádně si prohlédnete, co vás v ní čeká, budete pravděpodobně stejně nadšení jako já. Nádherně zpracované zaklínačské figurky i kartičky. Nestvůry jako Lešij a Gryf vypadají naprosto úchvatně a moci pomlátit Divoký hon? Neuvěřitelné. Pokud vás ale ani toto nenavnadilo, podívejte se níže na gameplay ve třech hráčích.

UPDATOVÁNO: Witcher Old World si můžete pořídit i na našem eshopu:

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button