NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Co nového v HUNT Showdown?

Ještě v prosinci se dočkáme nového obsahu do HUNT Showdown. Vývojáři z Cryteku dokonce slibovali vydání updatu 1.5 ještě tento rok. 2020 ale není zrovna vstřícný rok a podobně jako u jiných vývojářských studií, je vývoj hry zpomalen kvůli pandemii. Naštěstí ale neodejdeme úplně s prázdnou. Vyjít má totiž update 1.4.8.

Na co se tedy v HUNT Showdown můžeme těšit již tento rok? No ani vývojáři nám zatím nedali moc podrobností. Víme ale, že dostaneme typ lootu, který bude schován po mapě. Budou přidány pozorovací věže, a legendárky, zda půjde o zbraně či lovce zatím nevíme. Lehce bude vylepšena i hratelnost, zatím ale nevíme jakým způsobem a pár dalších překvapení. Nakonec se máme dočkat i nových variant zbraní. Podle obrázků to zřejmě budou nové typy Winfieldu. Tady můžete například vidět brokovnicovou variantu spolu s verzí vyšší ráže.

Vývojáři také teasnuli na co se můžeme těšit příští rok. Kromě custom munice to vypadá, že se dočkáme nové mapy. Nejzajímavější jsou ale první informace o novém bossovi. Podle obrázku to vypadá, že čtvrtý boss v HUNT Showdown bude nějaká ptačí ohavnost s obrovským zobákem a sekerou, ale nenechte se mýlit! Tohle totiž bude nový legendární skin a boss bude pravděpodobně něco úplně jiného!

Tomáš "Strachkvas" Strašák

Rád hraji strategie, RPG a Counter-Strike. Miluju bušení do bubnů a nemám rád kacíře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button