MobileNovinkyPC

Karetní zaklínačská hra Gwent spustila nové Journey

Karetní hra Gwent ze světa Zaklínače si pro své hráče připravila nové v pořadí již třetí Journey. Jedná se o tříměsíční event, který nabízí speciální úkoly, odměny a zbrusu nový příběh.

V předchozích Journey mohli hráči v prémiové verzi odemknout Geralta a Ciri jako leadery pro své karetní balíčky. Tentokrát poněkud nečekaně přišla řada na legendárního mága Alzura.

Alzur je v knihách jen velmi krátce zmíněn a ve hrách se až dosud neobjevil. CD Projekt Red má tak naprosto volnou ruku v jeho ztvárnění. Jako tomu bylo u každého Journey, tak i tentokrát si pro nás vývojáři připravili zajímavý příběh, který se bude týkat Alzurovi minulosti a mladého děvčete.

Pokud jste ještě o Journey nebo o Gwentu neslyšeli, nebo byste rádi viděli seznam odměn, tak více informací můžete najít zde.

Kromě Journey byl ještě spuštěn nový Draft mód, který nahradil O’Dimmovu arénu. Princip je skoro stejný jako u Arény, jen je zjednodušen. Hráč už nebude vybírat mezi jednotlivými náhodnými kartami, ale dostane na výběr mezi malými sadami karet, ze kterých si poskládá svůj balíček.

Lucie "Mystica" Laštovková

Hráčka všemožných her a čtenářka všemožných knih. Závislačka na dobrém jídle. Začínající game designérka a nenapravitelný snílek.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button