HryNovinkyPS4PS5

S Kratosem se nerozloučíme ani na PS5!

God of War – výherce hry roku 2018. Jedna z nejlepších akčních adventur poslední dekády o které bychom byli schopni napsat dalších asi tisíc pozitiv, je tu s další potěšující zprávou ze studia Santa Monica!

Veškerý progres z old genu i na nové generaci!

Oznámení, které se objevilo na Twitteru říká, že pokud máte rozehranou hru na nynější PS4 a zároveň plánujete pořídit i PS5 tak bude možné veškerý progress i veškeré savy přenést z PS4 do úložiště PS5! To ve zkratce znamená, že jestliže na PS4 přestanete v půlce hry a budete chtít pokračovat na nové konzoli, jen přetáhnete save a pokračujete dál!

Dále bylo potvrzeno 60 FPS při hraní hry na “Favor Performance” nastavení. A Santa Monica nekončí. Pokud jste v sérii God of War nováčci a jste teprve u třetího dílu tak i zde budete mít možnost přenést rozehrané savy do nové konzole! Je to další úžasně vstřícný krok komunitě od vývojářů ze studií Playstationu. Buďme za to skutečně vděční. A pokud vás celá tato série minula, tak vám doporučujeme využít aktuálního lockdownu, zavřít se někde doma a tyto hry si odehrát. Už jen protože v roce 2021 vyjde pokračování Kratovy cesty a nyní půjde fakt do tuhýho!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button