NovinkySeriály

Jensen Ackles bude hrát ve třetí řadě The Boys

Minulý týden skončila druhá řada seriálu The Boys. Seriál je u diváků tak úspěšný, že tvůrci oznámili přípravu třetí řady ještě před skončením té stávající. Casting už je v plném proudu, dokonce už byla i oznámena nová role, kterou bude hrát Jensen Ackles známý především ze seriálu Supernatural.

Ackles si zahraje postavu Soldier Boye, úplně prvního superhrdiny ve světě The Boys. Zatím jsme se dozvěděli, že tato postava bude mít zajímavé interakce s Homelanderem a také s naším anti-superhrdinským týmem.

Kdo další se má ještě v nové řadě objevit?

Dále byl oznámen návrat herečky Ayi Cash, která hraje obávanou Stormfront. Některé z vás možná potěší, že by se ještě měla znovu objevit postava Love Sausage, se kterým měl v jedné epizodě M.M. dost nepříjemný “intimní” zážitek. Na závěr ještě pro vás máme jedno velké MOŽNÁ. Tvůrci seriálu by do něj rádi obsadili herce Jeffreyho Deana Morgana, kterého znáte ze série The Walking Dead, kde hrál nechvalně známého Negana. Herec prý o nabídce uvažuje.

3. řada by měla vyjít někdy v příštím roce. Vzhledem k pozastavenému natáčení kvůli pandemii ale není nic jisté. Budeme doufat, že se nových The Boys dočkáme co nejdřív.

https://www.instagram.com/p/CD_xI6JgrWw/?utm_source=ig_web_copy_link

Lucie "Mystica" Laštovková

Hráčka všemožných her a čtenářka všemožných knih. Závislačka na dobrém jídle. Začínající game designérka a nenapravitelný snílek.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button