HardwareNovinkyNovinky HW

Retro konzole Analogue Pocket bude rozesílána v květnu 2021!

Nadcházející přenosná retro konzole Analogue Pocket se bude předobjednávat od 3. srpna 2020, rozesílána bude v květnu příštího roku. Objednat si budete moci za 199 USD, maximálně dva kusy na osobu. Konzole bude podporovat hry z Game Boye, Game Gearu, Atari Lynxu a Neo Geo Pocket Coloru. Na poslední tři si však budete muset koupit separátní adaptéry, každý nese cenovku 29 USD.

Ačkoli bude Analogue Pocket malý a přenosný, budete jej moci ponechat v docku za 99 USD. Díky němu bude možné propojit Pocket s televizí přes HDMI. Další zajímavostí je lokální multiplayer, pomocí kabelu půjde totiž propojit až 4 Pockety. Do docku také můžete napojit až 4 controllery, ať už pomocí Bluetoothu, Wifi, anebo USB. Konzole bude navíc podporovat Nanoloop, program simulující hudební syntezátor. Spolu s 20 dolarovým MIDI kabelem tak budete moci tvořit hudbu.

Mimo to Analogue Pocket nabídne různé módy pro displej, které jsou zvoleny podle určitých konzolí. Patří mezi ně Game Boy, Game Boy Color, či Game Boy Advance. Na baterce vydrží 6 až 10 hodin, a přes 10 hodin ve sleep modu.

Patrik Broniek

Fanoušek počítačových her, esportu a hudby.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button