NovinkyPCPS5Xbox Series X

Warhammer 40,000: Darktide, coop střílečka od tvůrců Vermintide

Tvůrci úspěšné kooperační řežby Vermintide oznámili, novou hru pro čtyři hráče. Vývojáři se přesouvají z Warhammer Fantasy do Warhammer 40,000. Podíváme se tak do 41. milénia, kde se kdysi mocné impérium lidí dostalo do fáze stagnace, do temných časů kde je jen válka. Podle traileru to vypadá, že budeme hrát za imperiální stormtroopery. Elitní jednotky využívané imperiální gardou a inkvizicí. Jako průzkumný tým jste byli posláni do úlového města kde narazíte na vaše kacířské protivníky.

Osobně jsem rád, že se vývojáři nerozhodli pro již zajeté space mariňáky, sice je mám rád, ale jsou prostě všude. Místo toho dostáváme normální nevylepšené lidi. Se Space mariňáky již mimochodem máme podobnou hru Space Hulk: Deathwing. Ten měl sice výbornou atmosféru, ale gameplay byl nezajímavý a po chvíli omrzel tehdy, si nezkušený tým vývojářů ukousnul příliš velké sousto.

Vývojářům z Fatshark věřím, že doručí naprosto skělou hru. Protože jejich poslední Vermintide je pecka. Je skoro jasné, že zde narozdíl od Vermintide budou hlavní roli hrát zbraně palné. Vývojáři ale slibují, že nebude zanedbán ani souboj na blízko. Ty kteří Warhammer 40,000 znají to sice může překvapit, ale ani ve 40. miléniu není rozhodně neobvyklé zabíjet meči, kladivy a bajonety. Hra by měla vyjí někdy během příštího roku. A vyjde na PC, Xbox X a na Playstation 5.

Chvalte Císaře

Tomáš "Strachkvas" Strašák

Rád hraji strategie, RPG a Counter-Strike. Miluju bušení do bubnů a nemám rád kacíře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button