NintendoNovinky

The Outer Worlds na Nintendo Switch

V říjnu 2019 vyšel do herního světa další počin open world FPS s RPG prvky, jako známe třeba ze série Fallout: New Vegas a výše. Vlastně se dá říci, že se s touto hrou dost ztotožňuje. Neříkám že by to mělo být úplně špatně, ovšem pokud jste Fallout hráli a pak by jste hned spadli do TOW, tak budete trochu zklamaní, jelikož jste skoro to samé v jiném prostředí hráli nedávno.

Tvorba postavy a jejího vzhledu, perky, vlastnosti … Podobné dopady a vlivy na váš charakter. Ovšem, co se hře nedá vytknout je prostředí, které se krásně střídá a je rozmanité, neokoukané, zajímavé.

Jakákoliv výtka ovšem nehraje roli, pokud si představíte, že si něco takového budete moct zahrát kdekoliv. A tím myslím úplně kdekoliv. Vlak, autobus, čekárny, letiště, ve třídě (o přestávce samozřejmě, sakra práce!). A ne, v hospodě určitě ne, tam se chodí chlastat!

Obsidian Entertainment vydali The Outer World i na Nintendo Switch, což je dle mého pro majitele této konzole naprostá paráda a v těchto chvílích upřímně lituju, že ji nevlastním. Takže Switchaři, šup do krámu pro jednu kopii a hurá do toho!

David "Salamista" Hrňa

Všichni máme jedno společné - máme rádi hry! Ať hraješ na čemkoliv a cokoliv, jde nám o zábavu! Toho se držme.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button