NovinkyPCPS4

SnowRunner – Season pass

Rádi offroad? Rádi tahače, náklaďáky a všechny ty velké hebla na přepravu materiálu a všeho co je třeba? Rádi se s těmito stroji brodíte (nebo rádi byste brodili) sněhem, tunami bláta a vodou? Pak jste určitě zaznamenali hry jako Spintires. No a právě nejnovějším titulem tohoto typu her je SnowRunner. Pravda, ne každý je takový nadšenec pro tyto aktivity a někteří si ťukají na čelo “Ty vole,co to hraješ?” stejně jako třeba v případě stání v kolonách v simulátoru kamionové dopravy Euro/American Truck Simulator. A co jako? Je to boží!

Sabre Interactive a Focus Home Interactive vydali Season Pass první část – “Search & Recover” . Co to znamená pro ty, kteří jej vlastní? Tak za prvé – nová mapa jménem Lake Kovd, která nastoupí jako první mapa na ledem a sněhem pokrytém poloostrově Kola. Pokoření požadovaných destinací samozřejmě v tomto prostředí nebude nic jednoduchého! Led je sviňa.

Další novinkou jsou nová vozidla a to TUZ 16 „Actaeon“ a Ford 750 4 × 4 CrewCab . Autoři mysleli i na lidi bez Season Passu, takže i ti se dočkají novinek. Např. nástroj pro modifikaci hry, ve kterém je možno vytvářet vlastní mapy, trasy, přizpůsobení interiéru a nové úkoly s vámi danou náročností. Pokud permanentku vlastníte a máte přátelé kteří ne, nezoufejte. Můžete pozvat až 3 z nich a hrát společně, takže i oni si mohou užít nového obsahu.

Jak bude Season pass pokračovat se podívejte zde, i když těžko tipovat, co bude vlastně obsahovat :

  • Phase 1 “Search & Recover”
  • Phase 2 “Explore & Expand”
  • Phase 3 “Locate & Deliver”
  • Phase 4: New expansion
  • High Roll Pack
  • Loaded Dice Vinyl Wrap
  • Scorched Vinyl Wrap
  • True Colors Vinyl Wrap

Jde vidět, že se kluci a holky ze Sabre Interactive a Focus Home Interactive se chtějí o hru starat a při tom nesedřít ze všech svých zákazníků kůži. Takže, je na čase začít startovat diesely a jít se pěkně prasit do nejnáročnějších terénů, které si umíte představit!

David "Salamista" Hrňa

Všichni máme jedno společné - máme rádi hry! Ať hraješ na čemkoliv a cokoliv, jde nám o zábavu! Toho se držme.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button