NovinkyPC

Devolver Direct 2020

Devolver Digital se znovu předvedly se svým Devolver Direct, kde v představení plném satiry uvedly několik nových her a gameplay trailerů na hry, které už oznámeny byly.

Letošní Devolver Direct nebyl součástí E3 konference, která byla zrušena kvůli světové pandemii. O ikonickou show plnou řevu, krve a šíleného humoru jsme ale nepřišli.

Byl představen gameplay trailer k Shadow Warrior 3. Podle toho co ukázal se vyvíjí podobným způsobem jako nový DOOM. Půjde pořád o lineární singleplayerovou řežbu, která je obohacena o nové pohybové prvky jako např. běhání po stěnách a brutální dokončovací animace nepřátel. Samozřejmě nebudou chybět Lo Wangovi charakteristické hlášky.

Přehrán byl taky nový gameplay trailer k Serious Sam 4. Ten vyjde letos v srpnu.Pojede na nové verzi Serious enginu, který dovoluje naspawnovat i 100 000 nepřátel najednou.

Dále byla představena masivně multiplayerová hra Fall Guys: Ultimate Knockout. Hordy hráčů tam budou překonávat překážky po vzoru Takešiho hradu.

Oznámeny pak byly dvě plošinovky. Carrion, kde se stanete, hrůzostrašným monstrem. A Olija, akční adventura, ve které se chopíte mocné harpuny a pomoci ní se budete prosekávat protivníky.

Tomáš "Strachkvas" Strašák

Rád hraji strategie, RPG a Counter-Strike. Miluju bušení do bubnů a nemám rád kacíře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button