NovinkyPC

Killing Floor 2, The Escapists 2 and Lifeless Planet jsou zdarma tento epic free týden.


Je tu nový čtvrtek, který přináší ne jednu, ne dvě, ale tři – tři hry! – bezplatně z obchodu Epic Games Store. Headlinerem tohoto týdne je Killing Floor 2, kooperativní FPS o masakrování nekonečných vln zombie – zvaných Zeds, kteří se šíří po celé Evropě.

KF2 je ve skutečnosti venku už několik let – debutoval v Early Access v roce 2015 – a Tripwire Interactive jej aktivně aktualizoval novými zbraněmi, nepřáteli, mapami a událostmi po celou dobu existence. Na Steamu je stále pevná základna hráčů a bude podporována vzájemná hra mezi Epic a Steam, takže nováčci se budou moci do akce dostat se stávající posádkou zabijáků Zedů.

Tento týden je také k dostání Lifeless Planet, dobrodružství o mezinárodním týmu astronautů, který dopadne na vzdálenou planetu a objeví malé ruské město. Zvláštní, že? Druhá polovina hry sice není to co slibuje v první, ale příběh je jako oživlý sci-fi román zlatého věku, což je pro mě dost dobré.

A konečně i The Escapists 2, hru o životě v těch nejtěžších věznicích na světě. Před pár týdny to mělo být zdarma, ale s vydáním Epic Games Store se něco pokazilo, takže tady to je teď.

Killing Floor 2, Lifeless Planet a The Escapists 2 jsou zdarma v obchodě Epic Games Store až do 16. července, kdy akční-RPG Torchlight 2 zaujme své místo v free hrách. Jestli chcete vědět víc, nezapomeňte sledovat náš pravidlený seznam free her na epic storu.

Jakub Chytil

Blázen do anime a herního světa, do knížek i filmů.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button