NovinkyPC

Vampire: The Masquerade Swansong trailer!

Na Nacon Connect digital eventu se nám představilo hned několik her (jako již dříve zmíněné SteelRising), ale dočkali jsme se i aktualizace informací týkajících se projektů, které už známe. Jedním z nich je samozřejmě i Vampire: The Masquerade – Swansong.

Hra je zasazená do Bostonu ve kterém se snaží nový princ znovuobnovit pozici a vládu Camarilly, upířího klanu, který se snaží udržet World of Darkness před odhalením vnějším světem. Hráči si budou moct vyzkoušet hned tři postavy, každou z jiného klanu a s jinými schopnostmi a názory na vládu Camarilly.

Hra začne přestřelkou, kterou můžete vidět v traileru a vašim prvním úkolem bude odhalení a nalezení toho, kdo a proč útok nařídil.

“Je to vlastně událost, která odstartuje všechny zvraty a změny kterým budete jako hráči čelit. Čeká vás mnoho závažných rozhodnutí a nic není jen černobílé. Můžete mít například dvě možnosti jak se zachovat, ale nebude se vám líbit ani jedna, jenže jste monstrum a to je potřeba si uvědomovat v průběhu celé hry.”

Prohlásil Eliott Hipeau

Swansong bylo ve skutečnosti oznámeno již minulý rok, ale chvíli na to jej zastínila informace o chystaném vydání Vampire: The Masquerade Bloodlines 2. Za Swansong stojí zkušené studio Big Bad Wolf takže se snad vše podaří a dočkáme se tak hned dvou skvělých her ze světa World of Darkness!

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button