NovinkyPC

Žádné nekalé praktiky pro Biomutanta

Mechanika mikrotransakcí působí na hráče jako rudá na býka. Kdo by se tomu divil. Zaplatit 60 éček za hru a ještě rvát do hry další penízky za kosmetické doplňky z těžce vydělaných peněz to je fakt na hlavu. Pokud se, stejně jako my, těšíte na nové RPgéčko z dílny studia Experiment 101, máme pro vás skvělou zprávu. Studio potvrdil, že ve hře nebudou žádné další mikrotransakce.

Nemít prachy, nevadí!

Vývojáři nás tak ujišťují, že jejich main focus je nyní na dokončení hry. Titul by měl vyjít někdy během roku 2020. Zároveň se ale studio nebrání nějakým rozšiřujícím DLC nebo addonům, které rozšíří herní lore a universe příběhu Biomutanta. Pokud vám hra nic neříká, tak vězte, že se jedná o nové RPG kde se ujmete role zmutovaného zvířete. Mělo by se jednat o open-world akci a měla by přinést nový pohled na third-person soubojový systém kombinující palné zbraně, melee kombat a speciální schopnosti. Hra nabídne možnost variace schopností i podoby hlavního hrdiny. Raději bychom přivítali datum vydání než ujištění, že z nás studio nebude tahat další peníze ale co. Titulu se dočkáme na současné generaci konzolí a PC!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button