NovinkyPC

Release date pro The Settlers se odkládá na neurčito

Tahle strategická série od Ubisoftu se měla dočkat svého návratu už na konci roku 2019. Avšak jak už vám jistě došlo, tehdy jsme se hry nedočkali. Jelikož byla odložena a naplánována na tento rok. No a s tím to taky nepůjde tak dobře, jelikož Ubisoft Blue Bytes oznámil, že je hra odložena na neurčito. Už od prvního odložení nás vývojáři zásobují tunou informací ohledně jednotlivých mechanikách ve hře. Dostalo se nám podrobného pohledu na fungování jednotlivých budov a k tomu ještě spousty screenshotů ze hry. A i když vám určitě přijde, že o hře víte snad úplně všechno a jediné co potřebujete, je si ji zahrát. Tak si pro vás vývojáři připraví nečekané oznámení.

“Jelikož je kvalita naší prioritou, chceme mít všechen potřebný čas, aby jsme vše udělali správně. A kvůli tomu musíme udělat tohle složité rozhodnutí a odložit release date, dokud vás nebudeme informovat. Tento čas navíc bude využit, aby jsme doručit co nejlepší The Settlers hru.”

Můžeme jen doufat, že se rebootu The Settlers dočkáme co nejdříve. Avšak na neurčito zní prostě dost děsivě, ale třeba se do hraní pustíme ještě tento rok. Kdo ví? Musíme vyčkávat a doufat v to nejlepší.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button