NovinkyPC

Dungeon of Naheulbeuk zveřejnil datum vydání

A jak jinak to udělat než pomocí nejnovějšího gameplay traileru. Ten se dá navíc považovat za řemeslně skvěle zpracovanou ukázku toho, co nás ve hře vlastně čeká, včetně představení skoro všech postav. Dočkáme se tedy Rangera – sebeproklamovaného vůdce skupiny, Zloděje – strašpytla, který raději zůstane v pozadí, Barbara – zbrklého a lehce vyprovokovatelného s hrdinským komplexem, Trpaslíka – drzého sprosťáka, který by si pro korunu nechal vrtat koleno, Elfky – dobrosrdečné, ale totálně naivní, Čarodějky – hrdé a chytré, ale lehce znuděné, Zlobra – hladového a hloupého, ale i přesto loajálního a dalších.

Všechny postavy mezi sebou navíc komunikují a mají tunu vtipných hlášek což působí absolutně přirozeně a zábavně. Pokud se tedy stejně jako my nemůžete dočkat tohoto zábavného dungeon crawleru s tabletop mechanikami tak vás potěšíme. Dungeon of Naheulbeuk totiž vychází 27. srpna 2020.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button