NovinkyPC

Eternal Return: Black Survival Anime Battle Royale na Steamu

S battle royale se po úspěchu COD: Warzone opět roztrhl pytel a tak není divu, že se to zkouší i s lehce originálnějším přístupem. Krásnou ukázkou je připravované Battle Royal Eternal Return: Black Survival které si už teď můžete přidat do seznamu přání na Steam. Eternal Return: Black Survival samozřejmě nadchne hlavně fanoušky anime a níže se můžete podívat na všechny hratelné postavy a krátký herní klip hráče vs AI Bots, protože servery ještě nejedou.

Braňte se a porážejte nepřátelé v unikátním top-down survival battle royale projektu. Staňte se svou oblíbenou postavou a překonejte své nepřátele díky kombinaci důvtipu a strategického uvažování, hledejte a vyrábějte zbraně, ale i brnění a staňte se tak ultimátním bojovníkem! Eternal Return: Black Survival vychází 29.07.2020

Jakub Chytil

Blázen do anime a herního světa, do knížek i filmů.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Oldřich Bouřka
Host
Oldřich Bouřka
1 měsíc před

“Eternal Return” je hra, která si zaslouží nejvyšší hodnocení 5/5. Tato videohra spojuje prvky MOBA a Battle Royale žánrů s neuvěřitelným umem a vytváří tak neuvěřitelně návykový zážitek.
Jedním z klíčových prvků této hry je její jedinečný herní koncept. Hráči se dostávají do boje na rozsáhlém ostrově, kde musí bojovat s ostatními hráči i AI nepřáteli o přežití. Tato kombinace strategie, dovedností a adrenalinového boje poskytuje hráčům nekonečné možnosti taktických rozhodnutí.
Grafika a design herního světa jsou úžasné, každý detail je pečlivě zpracován, což poskytuje hráčům působivý vizuální zážitek. Hudba a zvukové efekty pak dodávají hře další vrstvu atmosféry a napětí.
Komunita “Eternal Return” je také neuvěřitelně přátelská a vášnivá. Spolupráce s přáteli nebo soupeření v týmech dodává hře další rozměr a zvyšuje její zábavnost.
Celkově řečeno, “Eternal Return” je vynikající hra, která si zaslouží hodnocení 5/5. Pokud jste fanoušci MOBA her nebo Battle Royale, rozhodně si tuto hru nenechte ujít!

Back to top button