HardwareNovinkyNovinky HW

Sony si patentovalo mechaniku známou z Xboxu One

Už to bude nějaký ten pátek co nám Sony odhalilo podobiznu svých nových konzolí. Internetem pořád běhají spekulace o ceně, datu vydání a release hrách. My přicházíme s trošku jinou informací. Sony si nechalo patentovat funkci, kterou už moc dobře známe z konzole od zelené stáje.

Skoro jako mít dva monitory..

Pro všechny z vás, kteří na Xboxu nehrajete, nebo jste zarytí fans modrého týmu, se jednoduše jedná o prolínání dvou scén. Jde o to, že PS4 momentálně umí promítat na obrazovku jen jeden obraz. S tímto novým patentem by bylo možné mít během hraní otevřený třeba Youtube nebo Spotify. Stručně řečeno přichází možnost otevřít si další okna, které byste zrovna potřebovali při hraní vyřídit. Víme, že se to může zdát jako prkotina ale i to nejmenší zobrazení nově získaných trofejí by vás nenutilo minimalizovat celou hru. Mohli byste jednoduše pokračovat v hraní a přitom zkoumat co jste zrovna unlocknuli.

Stále je pouze otázkou, jestli bude toto vylepšení součástí další konzole od SONY nebo se dočkáme v nějaké další upgradované verzi. Během příštích měsíců, bychom se měli dozvědět další podrobnosti o chystaných konzolích včetně cen a dat vydání. Informace očekávejte i na našem webu!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button