NovinkyPC

Buďte jako Gregory House v pokračování slavné série!

Jestli jste si někdy říkali, jaké to je být na operačním sále během složité operace, nyní máte už druhou možnost si to vyzkoušet na vlastní kůži. Vývojáři ze studia Bossa totiž přicházejí s druhým dílem jejich simulátoru lékařství. Nová verze slibuje zábavnější mechaniky, ještě více propracovanou fyziku a především co-op až pro 4 lidi na jednom sále!

Plecko, špička, krkovička!

Hlavní náplní hry samozřejmě zůstává operace nějakého ubožáka, kterého jste dostali pod ruce. Jestli půjde o transplantaci srdce, plic nebo jen apendix to už bude na vás. Pokračování přichází s možností vytvářet custom hry a výzvy. Hra jako taková obsahuje nenáročný gameplay a absurdní fyzika je to co vás bude přivádět k šílenosti.

Nepreparujte sami, vemte na to kámoše..

Kdo by si tuhle crazy zábavu nechal pro sebe? Surgeon Simulator 2 vám dává skvělou příležitost jak týmově napravit nějakému chudákovi život, nebo doslova trollit jednoho snaživce a celou operaci proměnit v dům hrůzy. Další rozšíření hry přichází v samotných herních úrovních. Již nepůjde pouze o operační sály. Budeme mít možnost vyzkoušet escape room, sportoví arénu nebo skákat na stetoskopech. Vydání je stanoveno na srpen tohoto roku pouze na Epic Game Store! My si tohle určitě nenecháme ujít!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button