Novinky

Pohled na nadcházející MMO RPG New World

Již 25.srpna se dočkáme vydání tohoto nového MMO akčního RPG od studia Amazon Games. Pár měsíců před vydáním, nám samotní vývojáři přinášejí také detailnější pohled na funkčnost craftingu a progression systém.

O co se vůbec jedná?

Osud si s každým zahrává jak se mu zachce. Jste povolání ke břehům věčného ostrova Aeternum. Váš základní quest je docela simple. Bojovat proti brutálním legiím “The Corrupted”. Nebudete na tom sami, jelikož se jedná o MMO RPG můžete drancovat svět s dalšími kamarády. Budete čelit stvůrám temnoty, pokusíte se odhalit tajemství věčného života a stát se tím nejmocnějším na serveru.

Crafting & progression systém

Jak je již zvykem u RPG začnete jako totální zelenáč v oboru, který si sami vyberete. Můžete být šermíř, zbrojíř nebo kovář. Každou zbraň či zbroj, kterou budete chtít používat bude nutné ze všeho nejdříve vykovat. Do každé takové nové zbraně budeme moci vložit gemy. Samotný gem vycraftit nepůjde, bude nutné jej nalézt během lootingu ve světě. Pokud budete mít pocit, že chce vaše výzbroj ještě něco víc fajnového, můžete k gemům kombinovat další perky. Například pro zvýšení damage zbraně, snížení váhy nebo přidání damage elementy. Každé vylepšení zbraně, vynález nového receptu nebo upgrade zbroje vás odmění tučné XP.

Pokud vás tento titul zaujal, můžete již nyní na Steamu předobjednat standardní nebo deluxe edici hry.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button