HryNovinkyPC

Black Desert Online: Nová mapa a nový příběh

Právě Pearl Abyss stojí za touhle sandboxovou MMORPG hrou a dnes toto vývojářské studio zveřejnilo novou aktualizaci pro Black Desert Online. Pojďme se tedy podívat, co za novinky do hry přidali.

Jedna z hlavních přidaných věcí je nový ostrov, který je nazýván Papau Crinea. Na ostrově si hráči mohou užít zcela nový příběh, včetně nových misí a lokalit, díky kterým můžete získat unikátní vybavení pro svou postavu.

The Papus and Otters, roztomilé spory drobných stvoření byly již od začátku na ostrově Papua Crinea podivné. V této nové aktualizaci se hráči mohou dozvědět více o jejich konfliktu prostřednictvím příběhu.

Hráči se během příběhu promění třeba ve vydru a v další malá rozkošná zvířátka. Chceš-li ale zahájit cestu za dobrodružstvím po velikém moři, musíš se prvně připojit k Lamute Gangu, ze kterého budeš přesměrován na ostrov Papua Crinea, který leží v oceánu Margoria.

Jestli máš zájem o Black Desert Online, tak se přihlaš do 7 denní bezplatné zkušební verze prostřednictvím oficiálního webu Black Desert Online.

https://www.youtube.com/watch?v=_g6XCLNQl_w

TheKrysaa

Hráč celým svým srdcem i duší. Miluji knížky, videohry, filmy a sport.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button