NovinkyNovinky HWPS5

SONY nemění jen design konzole, mění také svůj interface

Oznámení nového péeska od SONY vyvolalo opravdový poprask po celém internetu. Lidé se nemohou dohodnout zda se jim konzole líbí nebo je to ošklivý kus plast, který nevrazí do své IKEA skříně. Nyní dostáváme další střípky infa ohledně uživatelského rozhraní. Samotný vice-prezident uživatelské sekce nám přibližuje jak se bude nové UIčko měnit.

“Nebojíme se říct, že se jedná o velice zajímavou změnu celkového operačního systému nového playstationu. Vzali jsme UI PS4 a nenechali jsme na něm nic stejné. Jedná se o 100% přepracování operačního systému. Dokonce představíme pár nových konceptů. Snažili jsme se jednoduše udělat systém více příjemný než nablýskaný”.

Na twitteru Toma Warrena můžete vidět střípek nového UI

Vážně netuším co od toho očekávat. Systém PS4 i když nebyl dokonalý, tak byl funkční a jak všichni víme, když se do něčeho začne rýt přináší to víc škody než užitku. Každopádně nový interface asi k nové konzoli patří a těšíme se na to s čím vyrukují.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button