HryMODSNovinkyPC

Terraria: Journey’s End přinese podporu pro mody!

Výborná zpráva pro modderskou komunitu! Re-Logic se rozhodl s finálním updatem Terraria: Journey’s End zakomponovat do hry oficiální podporu módů. A to pomocí nadcházejícího DLC tModLoader, které bude zcela zdarma. Vyjde na Steamu sice 18. května, dva dny po finálním updatu (1.4), ale používat jej budete moci zatím pouze na verzi 1.3.5.

Díky tomuto DLC budete moci stahovat a aktualizovat mody přímo z Terrarie. Také se objeví modpacky, pomocí nichž si budete moci jednoduše aktivovat specifické balíčky módů tak, jak vám budou v danou chvíli vyhovovat. Re-Logic tímto krokem přenechá budoucnost hry na hráčské komunitě. Po finálním updatu totiž nehodlá hru významně měnit.

Terraria: Journey’s End přinese do hry přes 1000 nových itemů, nové zbraně, nové nepřátele a NPC. Dále nové biomy, zpřehlední mnohé rysy hry a udělá ji tak přívětivější pro nové hráče. V boji s bossem přibude například bar, který ukazuje jeho aktuální stav HP. Ve videu níže se můžete podívat na menší shrnutí některých z těchto novinek. Poslední verze Terrarie přijde na PC 16. května!

Patrik Broniek

Fanoušek počítačových her, esportu a hudby.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button