ExkluzivněNovinkyPCPS4Téma dneXbox One

Ty nejlepší vtípky z Aprílu 2020!

Každý rok se vývojáři z malých, ale i velkých studií snaží vymyslet ten nejlepší vtípek pro jejich hru, tak aby pobavili fanoušky a zároveň zmátli nováčky, kteří musí rychle rozlišit zda jde o pravdu, nebo fikci.

Proto jsme se rozhodli, že vám odteď každý rok budeme přinášet informace o všech herních vtípcích, které najdeme. Letos jich pravděpodobně nebude tolik jako minulý rok, ale i přesto se objevili některé, které byste si určitě neměli nechat ujít.

Tento list budeme průběžně aktualizovat a doplňovat o další vtípky na které narazíme a v případě, že na něco zapomeneme, napište nám to do komentářů, ať je můžeme doplnit.

Hrdinové Overwatch dostali upgrade očí!

GOOGLY Eyes je pojem, který známe i u nás a pravděpodobně nikoho nemusíme přesvědčovat o tom, že s nimi vše vypadá prostě komicky. A tak tu jsou hrdinové Overwatch:

GTA Online a RDR2 dostali sněžnou nadílku

A ano není to tak vtipné, ale to nic nemění na tom, že i snaha se cení. V aktuální situaci je prostě každá změna fajn, a když u toho navíc můžete vrhat sněhové koule po svých nepřátelích místo reálných kulek, tak byste si to taky neměli nechat ujít!

GUILD WARS 2 má Catzillu!

A nemyslíme tím tu z benchmarku, ale reálnou Catzillu. A jak se k ní dostanete? Stačí se lognout do hry – poté vám přijde tajemná zpráva od krále koček (myslíme na tebe Listere) a s ní tajemný nápoj. Když ho vypijete, začnou se kolem vás objevovat kočky …. nemusíme asi podotýkat, že jich nebude zrovna málo a postupem času se budou i zvětšovat!

FDG Entertainment oznámilo novinku DuckTales QuackShots!

Což je něco, co nás spíše zklamalo, protože zrovna tuto hru, bychom si určitě nenechali ujít 🙁 Některé vtípky jsou hold vtipné a některé vás tak navnadí, že si ani neuvědomíte, že se jedná o vtípek. Studio FDG Entertainment je známé díky hře Monster Boy a hru DuckTales QuackShots oznámilo na svém Twitteru spolu i s obrázky z hraní. Po 12 hodinách pak oznámilo, že se jedná o joke – zatraceně zklamali jste mě!

Totally Accurate Battle Simulator Bug DLC

Přesně tak, do hry Totally Accurate Battle Simulator přišlo nové DLC s názvem “BUG” a asi všichni víme, co to znamená. DLC přidává do hry 11 nových bugů a pokud o něj stojíte, musíte si ho zaplatit! Jenže studio Landfall to nedělá jen tak, 2,5 dolaru z každého prodaného DLC půjde na dobrou věc a to k doktorům z Doctors Without Borders! Faktem je, že tohle není ve výsledku ani vtip, protože ono DLC se opravdu prodává a část výdělku tato organizace fakt dostane. Jinak dané DLC by od dnešního dne, mělo být zdarma 😉

Space Thunder – Gaijin opět boduje

A není se čemu divit, společnost stojící za hrou War Thunder je nekorunovaným králem aprílovských žertíků a v jejich hře se toho za poslední roky odehrálo opravdu hodně. Dnes je to vesmírná odyssea s názvem Space Thunder, která je víceméně vesmírnou verzí War Thunder. Pokud se nepleteme minulý rok to byly pirátské lodě, ale pointa je, že se jedná o reálnou hru a nejen trailer! Takže pokud máte zájem stahujte War Thunder na steamu zdarma a pařte, protože Space Thunder je dostupný pouze do 6.4.2020 a pak zmizí navždy!

PUBG Fatasy battle royale

PUBG se proměnilo s novým herním módem do úplně nové hry podobně jako War Thunder (ikdyž ne na takové úrovni), a napsali jsme o něm článek již včera, ale byla by škoda ho do tohoto listu nezařadit. Za nás se totiž opravdu jedná o velmi povedenou konverzi.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button