NovinkyPC

Star Citizen a Citizencon!

Ano je to tak, opět nastalo období na které se těší většina fanoušků vesmírného cestování, bojování a přežívání. Nastalo období Citizenconu a to znamená, že jsme dostali spoustu novinek týkajících se Star Citizenu!

Ten asi nemá smysl ani představovat – všichni už víte o co jde. Každopádně zpátky k novinkám. Na Citizenconu jsme se dočkali představení několika novinek: Theaters of War, reklama na Anvil Carrack a samozřejmě spousta nových technologických pokroků z hlediska vývoje hry.

Theaters of War

Je nový herní mód 20vs20 zaměřený na zabírání cílů ve stylu Battlefieldu. Dočkáme se v něm jak pozemních jednotek, tak vozidel, ale i vesmírných plavidel kvůli kterým tu hlavně jsme. Více v traileru:

Anvil Carrack

Je lodí kterou všichni fanoušci Star Citizenu už znají a nemohou se dočkat až se objeví ve hře. Svou variabilitou se totiž podobá nejznámějšímu vesmírnému plavidlu třídy FireFly – jasně vzhledem toho společného moc nemají, ale výbava, uzpůsobitelnost a versatilita lodi je prakticky identická!

Technologická dema

Jmenovat tu všechna dema, která byla představena asi není tak úplně v našich silách, ale to co nás nejvíce zaujalo bylo představení nového systému počasí na planetách a toho jak dokáže ovlivnit plachty či oblečení a další prvky. U tohohle prostě nemůžeme než žasnout.


Hrajete Star Citizen, nebo už vás přestalo bavit čekání na vydání? Jak se říká naděje umírá poslední a my ji v tento megalomanský projekt ještě stále máme!

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button