IndieNovinky

Tvůrci Skyrim, Fallout 3 a Mass Effect 3 vytváří nové studio!

To se jmenuje Brass Lion Entertainment a informaci o něm zveřejnil Manveer Heir, bývalý zaměstnanec Bioware. Studio se zaměří na tvorbu originálních fiktivních vesmírů zaměřených na “černé” postavy, jejich kulturu a příběhy.

Dle vlastních slov se tak chtějí zaměřit na dosavadní “díru na trhu”. Členy studia Brass Lion jsou Bryna Dabby Smith, která pracovala pro Square Enix na Sleeping Dogs a Rashad Redic z Bethesdy, který pracoval na Fallout 3 a The Elder Scrolls V: Skyrim. Nechtějí se ale zaměřovat jen na hry, postupně chtějí ovlivnit i filmy, TV, comicsy, novely a další formy médií.

Jejich první hrou bude Corner Wolves. Ta ja zasazena do fiktivního vesmíru zasazenému v Harlemu 90 let. V hlavní roli této hry bude Jacinta, mladá afro-latinská dívka, která hledá vraha svého otce. Corner Wolves bude vyprávět příběhy mladých lidí, kteří vyrostli v dané oblasti a o tom jak jejich životy ovlivnili drogy a války gangů. Scénář hry napíše Evan Narcisse stojící za Rise of the Black Panther.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button