NovinkyPCPS4Xbox One

Tanky a mnoho dalšího v novém updatu pro Black Ops 4

Nový update s názvem Operation Dark Divide přinesl do Call of Duty: Black Ops 4 spoustu nového obsahu. Je vidět, že i přesto, že brzy dojde k vydání nového Call of Duty: Modern Warfare, tvůrci nepřestávají pracovat i na stávajících hrách.

Velikou změnu zaznamenal battle royale Blackout. Apokalypsa je pryč, a tak se mapa opět vrací do normálu. Nový mód pro battle royale nese název Heavy Metal Heroes a nabádá hráče, aby nechodili po svých.

K dispozici jsou obrněná i neobrněná vozidla, motorky a nově… tanky. Ty dle slov tvůrců “zničí cokoliv se jim dostane do hledáčku.” Tank se dá buď nalézt přímo na mapě nebo je možné jej přivolat pomocí tzv. flare gun. Těšit se také můžete na dvě nové zbraně – Savage Impaler a Winter’s Fury.

Abychom ale nebyli jen u Blackoutu, dočkáme se nového obsahu i pro zbytek hry. Dark Divide přináší 2 nové elixíry – Secret Shopper a Power Vacuum. Novinkou je také nový perk Blaze Phase. Ten z vás udělá prakticky hořící kouli, která spálí a odkopne vše, co jí přijde do cesty.

Majitelé Black Ops Passu dostanou poslední kapitolu pro příběhovou část Zombie Aether, Tag der Toten.

V neposlední řadě nezapomněli autoři ani na klasický multiplayer. V něm přibyla nová mapa Lair, kde musí hráči na sopečném ostrově aktivovat laser, kterým zničí své oponenty. Druhou mapou je Launch, což je v podstatě přetvoření původní Launch z prvního Black Ops. Souhrn všech novinek si můžete přečíst na stránkách Activision.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button