HryNovinkyPCPS4Xbox One

Pravděpodobně se dočkáme Overwatche pro Switch

Občas se některému internetovému obchodu podaří omylem uvést do prodejního katalogu něco, co ještě rozhodně k prodeji není, či dokonce titul, který ani nebyl oznámen. Naposledy se to stalo například u Need for Speed: Heat, o kterém jsme se dozvěděli v podstatě o měsíc dříve, díky úniku z jednoho rakouského obchodu, o čemž jsme vás informovali v novince. Tentokrát se ale něco podobného povedlo Amazonu – do prodeje se totiž omylem dostal speciální obal pro Nintendo Switch na motivy Overwatche, jak můžete vidět na obrázku níže.

Produkt byl navíc uveden jako “oficiálně licencovaný”, což už rozhodně budí otázky, jestli se toho Overwatche pro Switch přece jenom nedočkáme. Velmi rychle po uvedení do prodeje se produkt začal šířit po internetu a brzy byl pochopitelně také ze stránek Amazonu stažen. Nicméně, Blizzcon už se blíží a tak se třeba už 1. listopadu, kdy začíná, dozvíme více informací.

Redakce Gamesmag.cz

Články na kterých pracovalo více členů redakce, popřípadě členové redakce, kteří pro nás psali externě, náhodně, nechtějí být jmenováni, nebo pro náš magazín již nepíší: Deny Szoó, Adriana Malá, Martin Fojtek, Klára Kropáčková

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button