ExkluzivněHryNovinkyPCPS4Téma dneXbox One

Gamescom 2019 | Opening Night Live #4

Posledním článkem ukončíme náš speciál o Opening Night Live, živém přenosu z Kolína nad Rýnem, kde se Gamescom koná. Podíváme se na Call of Duty: Modern Warfare, Death Stranding ale ukážeme si i pár posledních překvapení, které nám tato akce představila.

ANNO 1800

Ubisoft nám představil cestu, kterou se jejich ANNO 1800 vydá – těšit se můžeme na spoustu nového obsahu. Prvním představeným DLC je Sunken Treasures ve kterém budeme prozkoumávat svět pod mořskou hladinou. Je k dispozici právě teď a těšit se můžeme na největší mapu v sérii vůbec a zcela novou příběhovou kampaň. Druhým DLC je Botanica, která přijde do hry 10. září a přinese nám možnost přidat do svého vzkvétajícího města trochu zeleně, fontán, nových typů budov a jiných vylepšení. Než vyrazíte do třetího DLC jménem The Passage, doporučujeme se teple obléct – vyrazíte totiž na sever a budete se snažit přežít arktickou zimu a také budovat svou vlastní flotilu vzducholodí. Dočkáme se také updatu zdarma, který nám umožní střídání dne a noci.

Port Royale 4

Dalším v řadě oznámení je Port Royale 4, ve kterém budeme guvernérem nové kolonie, budovat produkční řetězce, bojovat s městy cizích mocností a zabírat si je pro sebe, či likvidovat jejich flotily, zatímco se budete snažit ze svého města snažit udělat prosperující obchodní základnu. Na pozoru se samozřejmě budete muset mít i před piráty!

Call of Duty: Modern Warfare

Prezentace nového Call of Duty přinesla více detailů ohledně multiplayerové části hry. Dočkáme se 2vs2 módu, klasických 6vs6 map ale i těch velkých, na kterých se najednou střetne až 100 hráčů. Rovněž bylo oznámeno, že se můžeme těšit na crossplay napříč všemi platformami – PC, PS4 i Xbox One. V pátek, 23. srpna, si pak majitelé konzolí PlayStation budou moci vyzkoušet open betu 2vs2 módu, která bude přístupná po celém světě. Zároveň autoři předvedli nový trailer, právě pro tento mód jehož součástí bude celkem pět map, který můžete vidět ve videu níže.

Death Stranding

Na konec se ukázal mistr Hideo Kojima, aby nám předvedl něco málo z Death Stranding. Hned na začátku nám představil novou postavu, Mama, kterou ztvárnila herečka, kterou můžeme znát ze seriálu Leftovers, hraného filmu Death Note či v nejnovějším Tarantinově filmu Tenkrát v Hollywoodu. Níže se můžete podívat na video z představení této postavy.

Dále jsme měli možnost opět zahlédnout Guillerma del Tora v dalším traileru – tentokrát jsme se dozvěděli více podrobností o BB – neboli Bridge Baby – byl krátce popsán způsob, jakým se o dítě, které budeme mít ve hře na starosti, budeme starat. Je totiž uloženo v zařízení, které simuluje lůno jeho matky a čas od času musí přijít do kontaktu s přístrojem, který updatuje informace tak, aby se dítě stále cítilo být v kontaktu se svojí matkou. Více ve videu níže.

https://www.youtube.com/watch?v=1nZpNGb8k1A

Nakonec jsme viděli pár minut z gameplaye a cameo, které si zahrát Geoff Keighley. Nebude to snad jediné cameo ve hře, těšit se můžeme na spoustu dalších. Gameplay předvedl pár mechanik, budeme moci stavět žebříky, abychom se dostali na nepřístupná místa a ano, budeme se moci i vyčůrat. Na pozoru se budeme muset mít jak před nadpřirozenými silami – PTs tak například před teroristy, kteří ohrožují vaše bezpečí.

Tímto dílem zároveň končí report o Opening Night Live. Za nás byla tato akce povedená a těšíme se, co nového ještě tento týden Gamescom přinese. Zůstaňte s námi!

Redakce Gamesmag.cz

Články na kterých pracovalo více členů redakce, popřípadě členové redakce, kteří pro nás psali externě, náhodně, nechtějí být jmenováni, nebo pro náš magazín již nepíší: Deny Szoó, Adriana Malá, Martin Fojtek, Klára Kropáčková

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button