ExkluzivněIndieNovinkyPCPS4Téma dneXbox One

Gamescom 2019 | Opening Night Live #3

Opening Night Live byla akce skutečně k prasknutí narvaná informacemi a v průběhu vysílání jsme sledovali jeden trailer či rozhovor za druhým. Přinášíme vám tak další část článku, který informuje o průběhu celého večera. A že vám ještě máme co nabídnout!

FIFA 20

Od Electronic Arts se nám dostalo bližšího představení nového VOLTA módu, který bude součástí nové FIFA 20. Půjde v podstatě o klasický mód kariéry pouličního fotbalu. K dispozici nám bude mnoho lokací, podíváme se například do ulic Tokya, Říma, Londýna nebo Ria a mnoho dalších – k dispozici nám bude celkem 17 lokací. Vytvoříte si svého vlastního hráče, založíte tým a vrhnete se do arkádového fotbalu v počtu pět na pět. Bude přitom kladen důraz na příběh a autenticitu a samozřejmostí je i Volta League – budeme v ní moci změřit síly s ostatními hráči.

Disintegration

V dalším bloku nám Marcus Lehto, bývalý kreativní ředitel série Halo, představil jeho nejnovější počin – Disintegration, od studia V1 Interactive.

Jedná se o post apokalyptickou akční hru, kde po sérii katastrof vědci vymysleli způsob, jak alespoň dočasně přežít – lidský mozek umístili do robotického obleku a aby si tak zachránili alespoň část své “lidskosti”. Tento proces se nazval Integrace. Brzy však začala převládat myšlenka, že tento způsob přežití – původně dočasný – je ve skutečnosti tou správnou cestou a budoucností lidstva. Ti, kdo s touto myšlenkou souhlasili, se pojmenovali Rayonne a brzy začali pátrat po zbytcích lidstva, kteří se ještě Integraci nepodrobili a snaží se je k ní donutit násilím. Zde přichází na scénu Romer Shoal, hlavní postava, za kterou budeme hrát a je jedním z těch, kdo s myšlenkou Integrace “napořád” nesouhlasí a rozhodl se proti Rayonne bojovat.

Ve hře budeme velet malé skupince odpadlíků, k dispozici nám bude široká paleta nejrůznějších schopností, výzbroje a výstroje. Těšit se můžeme na plnohodnotný příběhový singleplayer zážitek, autoři si pro nás ale připravili i hru více hráčů, která bude obsahovat jak coop, tak i možnost zahrát si proti jiným hráčům, které budou založeny na týmové spolupráci.

Musíme uznat, že se jedná o jedno z nejpříjemnějších a nejzajímavějších překvapení a udělal skvělý první dojem a to Gamescom v podstatě pořádně ještě ani nezačal! Disintegration si zahrajeme v průběhu roku 2020.

Darksiders Genesis

THQ Nordic mimo jiné zavítalo na Gamescom s Darksiders Genesis trailerem, který můžete zhlédnout níže. Půjde o hack-and-slash RPG, které vyjde ještě tento rok pro PC, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia a Nintendo Switch, přičemž si budeme moci zahrát za všechny postavy, které ze série známe.

GYLT

Tequila Works nám v průběhu Opening Night Live představili Google Stadia exkluzivitu. Tato hororová akční adventura se objevila už na E3 2019 a dnes jsme se mohli podívat na bližší detaily.

Ve hře půjde o prozkoumávání lokací, stealth prvky, akci či řešení nejrůznějších puzzlů. Na videu můžeme také vidět souboje probíhající pomocí baterky – velmi podobné (ne-li stejné), jako známe ze hry Alan Wake. Hra vyjde ještě tento rok v listopadu.

https://www.youtube.com/watch?v=3xSpMb6Vbdc

Destiny 2 Shadowkeep

Bungie si pro nás připravilo zcela nový trailer na blížící se DLC Shadowkeep. Bližší novinky už jsme popsali v článku o Inside Xbox. Do Shadowkeep se podíváme 1. října.

Remothered: Broken Porcelain

Studio Modus představilo nový díl své survival hororové hry Remothered s podtitulem Broken Porcelain. Přístupná bude v roce 2020 pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Erica

Ještě před představením nové PS4 exkluzivity jsme se v průběhu vysílání dozvěděli, že Sony koupilo Insomniac Games, autory Spider-Mana či hry Ratchet & Clank. Pokud jde o výše zmíněnou exkluzivitu, je jí Erica, interaktivní hraný thriller ve stylu, jaký jsme mohli vidět u Black Mirror: Bandersnatch na Netflixu. Zahrát si ji můžete právě teď – je k dispozici na PlayStation Store za cenu 10 dolarů.

To je pro tento článek vše – v tom dalším a zároveň posledním se podíváme například na Call of Duty: Modern Warfare či zjistíme bližší informace o Death Stranding.

Redakce Gamesmag.cz

Články na kterých pracovalo více členů redakce, popřípadě členové redakce, kteří pro nás psali externě, náhodně, nechtějí být jmenováni, nebo pro náš magazín již nepíší: Deny Szoó, Adriana Malá, Martin Fojtek, Klára Kropáčková

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button