ExkluzivněNovinkyPCPS4Téma dneXbox One

Gamescom 2019 | Opening night live #1

Gamescom Opening Night Live je novým otvíracím večerem, který nás teď pravděpodoně čeká každý rok. A o co, že se vlastně jedná? Inu o večer před samotným Gamescomem, kde nám bude představena troška od všeho, co uvidíme později včetně několika světových premiér.

A jak teda proběhla první Opening Night Live? Měl tento event před eventem úspěch? Posuďte sami a podívejte se, co jsme se z něj dozvěděli!

Jako první se na ONL objevilo Gears 5 – mohli jsme se tak podívat na nový gameplay trailer plný dosud neodhalených herních prvků jako kiting na ledovém jezeře, či multiplayerové módy Hords a spol. V ultimátní edici navíc hráče čeká bonus v podobě postav z HALO pro multiplayerové módy!

https://www.youtube.com/watch?v=2ctVVGdHnqI

Gears 5 vychází již 10. září 2019 a bude ho možné hrát až v 3 členném týmu jak online tak přes split-screen!

Po Gears 5 se na obrazovkách objevilo něco, co nikdo nemohl čekat. THQ Nordic oznámilo návrat populární série COMANCHE. Ta debutovala v roce 1992 jako simulátor bojového vrtulníku a sklidila tolik úspěchů, že se hráči dočkali v následujících letech několika pokračování. O to zajímavější je, že se COMANCHE vrací po 18 letech jako online týmový simulátor vrtulníků ne nepodobný War Thunderu, nebo World of Warplanes.

Pokud si chcete COMMANCHE zahrát budete mít brzy příležitost. Alfa test je nastaven na Q1 2020 a již teď se do něj můžete registrovat na oficiální stránce hry.

Jak můžete vidět na ONL se očividně nezahálelo a kromě unikátních oznámení byli k vidění i již lehce poodhalené hry jako třeba Need for Speed: Heat. Z té jsme doteď mohli vidět jen trailer vydaný pár dní zpět (informovali jsme) a že nás nenechal chladnými. Dnes jsme se tak mohli konečně podívat na samotný gameplay a není toho zrovna málo, co bylo odhaleno! NFS Heat je jak se dalo předpokládat zaměřeno hlavně na street racing a modifikace vašich aut. O to překvapivější bylo, když jsme se dozvěděli, že přes den budeme obyčejnými závodníky na oficiálních tratích a kdykoliv se můžeme přepnout do režimu noci a užít si otevřený svět NFS Heat v úplně jiném světle! Čeká nás návrat policie se vší parádou, systém prestiže, ale i tuning aut od vzhledu a zvuku po samotný výkon. Nestačí vám to? Vývojářům očividně taky ne a tak se vybalili s další novinkou úpravy vaší postavy do nejmenších detailů a NFS Heat Studiem. A co že to je? NFS Heat Studio je aplikace pro vaše mobilní zařízení (ke stažení na apple i android již dnes) díky které si můžete vytunit své vozítko a následně se vám přenese přímo do hry!

U NFS Heat akce samozřejmě neskončila. Dá se říct, že jsme stále jen na začátku a tak přišla světová premiéra oznamující Kerbal Space Program 2. Pokračování populárního simulátoru vesmírného programu. Jak to tak vypadá, čeká nás opět stavba vesmírných stanic, raket, ale i spousta dalších vychytávek.

A aby těch světových premiér nebylo málo hned po oznámení Kerbal Space Program 2 přišlo Bandai Namco s horrorovou plošinovkou Little Nightmares 2. Ta vypadá minimálně stejně “creepy” jako předchozí díl a představí nám nejen novou postavu, ale i soubojový systém?!

A když už se bavíme o soubojích nesmíme zapomenout na Predator: Hunting Grounds. Z téhle FPS akce studia stojícího za Friday the 13th máme docela velkou radost. Predator totiž bude online akcí pro 5 hráčů. Čtyři z nich budou členy elitní jednotky, která bude muset splnit zadanou misi a na Predátorovi (5 hráč) bude… no… aby dělal to, co mu jde nejlépe. Sekal končetiny, vyrvával páteře a jiné zábavné činnosti.

Stále nemáte dost? Ani se nedivím, my také neměli, ale Opening Night Live byla naštěstí teprve ve své čtvrtině. Takže vás čeká ještě minimálně jeden, dva, tři… inu několik zajímavých článků!

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button